nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Voordelen van een Warmtepomp
Evenementen
Contacteer ons

Voordelen van een Warmtepomp

2022-04-09

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Voordelen van een Warmtepomp

Wat is een warmtepomp? Goed, is het fundamenteel een koelkast… maar in omgekeerde! In een koelkast, vergt het materiaal bij de rug van de eenheid de hitte van binnenuit de koelkast en geeft het van de ruimte vrij.

 

laatste bedrijfsnieuws over Voordelen van een Warmtepomp  0

 

Wij willen hitte van buiten vergen en het brengen in de cabine zodat wij aardig en toasty zijn. Maar wij moeten niet enkel die hitte vergen van buiten de auto… wij hitte kunnen vangen die door andere delen van het voertuig zoals de motor of de elektronika worden verspild.

 

laatste bedrijfsnieuws over Voordelen van een Warmtepomp  1

 

Zo wat gebeurt wanneer een warmtepomp werkt? Goed, is dit het technische beetje, maar het is doorbrengend de moeite waard 30 seconden. Het koelmiddel absorbeert hitte uit een bron zoals een warme batterij, en het verandert van een vloeistof in een gas. Dit gas dan wordt samengeperst, dat het op zijn beurt zelfs meer verwarmt. Deze hitte wordt dan overgebracht in de cabine van uw voertuig om u omhoog te verwarmen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Voordelen van een Warmtepomp  2

 

En aangezien de hitte wordt overgebracht naar de cabine, koelt het neer en condenseert terug in een vloeistof in secundaire hitteuitwisseling. Zodra genoeg hitte wordt gehaald, gaat de vloeistof door een uitbreidingsklep om over de druk te verlichten. Van daar gaat het opnieuw door hetzelfde proces terug.

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Verwarmende en KoelWarmtepomp Leverancier. Copyright © 2022-2024 sunrainheatpump.com . Alle rechten voorbehoudena.