Huis >

Solareast Heat Pump Ltd. Bedrijfprofiel

Solareast Heat Pump Ltd.
Bedrijfdetails

Hoofdmarkt:

Wereldwijd

Handelstype:

Fabrikant , Exporteur , Verkoper

Merken:

ODM/OEM/OBM

Nr van Werknemers::

1~6000

Jaarlijkse Verkoop::

<30000000

Gevestigd jaar::

1999

De uitvoerpc::

50% - 60%

Inleiding

 

CHINA Solareast Heat Pump Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

De SolareastWarmtepomp Ltd, de leverancier van de het waterverwarmer van de wereld grootste zonne, werd opgericht in 1999. De SolareastWarmtepomp Ltd is een openbare vermelde groep van de technologieonderneming specifiek „de wereldreinigingsmachine maken, het leven beter maken“. Het heeft meer dan 20 jaar van zonne thermisch gebruik, 10 jaar lucht bronwarmtepompen, en 7 jaar van photovoltaic bedrijfservaring, die schoon warm water en thermische energieoplossingen verstrekken voor 25 miljoen huishoudens en 20.000+-techniekklanten in meer dan 100 landen.

 

CHINA Solareast Heat Pump Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

 

De SolareastWarmtepomp Ltd heeft overal 5 productiebasissen China, gevestigd in Shunde, de nadruk van Guangdong op lucht bronwarmtepompen. Deze fabriek is meer dan 100,000m ² met een productiecapaciteit van 80.000 reeksen warmtepompen per Maand, en wij hebben USD 2 miljoen geïnvesteerd om de meest geavanceerde het testen laboratoria te bouwen die tot 300kW machines kunnen testen onder uiterst koude klimaten onderaan -30℃

 

CHINA Solareast Heat Pump Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

In termen van de warmtepompsector, bezit de Warmtepomp Ltd van Solareast de grootste fabriek met meer dan 100,000㎡in het zuiden van China. Wij kunnen een volledige waaier van lucht bronwarmtepompen voor diverse woon en commerciële toepassingen leveren, met inbegrip van zwembaden, binnenlands warm water, het ruimte verwarmen, het koelen, etc….

 

CHINA Solareast Heat Pump Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

De SolareastWarmtepomp Ltd is goedgekeurd door ISO9001, ISO14001, en ISO18001. Onze producten zijn verklaard door veelvoudige strikte tests en de normen in verschillende landen, zeggen CCC, Ce, SAA, ERP, Watermerk, Standardmark, SII, etc….

 

 

Bij de Warmtepomp Ltd van Solareast, de duurzaamheid is op lange termijn één van onze zeer belangrijke bestuurders in hoe wij werken. Wij pogen tot de duurzame groei voor de wereld bij te dragen door sociale problemen op te lossen en de maatschappij te voorzien van nieuwe waarde.

 

 

Service

1. wie zijn wij?
Wij zijn gebaseerd in Guangdong, China, begin vanaf 2012, verkopen aan Binnenlandse markt (60,00%), Westelijk Europa (3,00%), Zuidoost-Azië (3,00%), Zuidelijk Europa (3,00%), Noordelijk Europa (2,00%), Afrika (2,00%), Noord-Amerika (1,00%), Zuid-Amerika (1,00%). Er zijn totale ongeveer 501-1000 mensen in ons bureau.

2. hoe kunnen wij de kwaliteit waarborgen?
Altijd een voorproductiesteekproef vóór massaproduktie;
Altijd definitieve Inspectie vóór verzending;

3. wat kunt u van ons kopen?
de verwarmer van het warmtepompwater, lucht-bronwarmtepomp, zwembadwarmtepomp, omschakelaarswarmtepomp, de warmtepomp van EVI

4. waarom zou u van ons, niet van andere leveranciers moeten kopen?
Sunrain is een vermeld bedrijf overal met de grootste en meest geavanceerde fabrieken China van de warmtepompproductie. Wij hebben een zeer sterk en professioneel R&D-team met meer dan 50 werknemers. Sunrain besteedde meer dan 6 miljoen RMB om de meest geavanceerde laboratoria te bouwen.

5. welke diensten kunnen wij verlenen?
Goedgekeurde Leveringstermijnen: FOB, CIF CFR, EXW, DDP, DDU;
Toegelaten Betalingsmunt: USD, EUR, JPY, CAD, AUD, HKD, GBP, CNY, CHF;
Toegelaten Betalingstype: T/T, L/C, D/P D/A, MoneyGram, Creditcard, Western Union, Contant geld, Borg;
Gesproken taal: Engels, Chinees, Spaans, Portugees, Duits, Frans

CHINA Solareast Heat Pump Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

Geschiedenis

CHINA Solareast Heat Pump Ltd. Bedrijfsprofiel 0CHINA Solareast Heat Pump Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

 

 

2012:

Van BRON *GUANGDONG SUNRAIN AIR ENERGIEco., Ltd werd officieel opgericht in Shunde.

*In hetzelfde jaar, de binnenlandse verwarmers lucht van het bronwarmtepompwater (het gespleten type van 1HP 150L, van 1HP 200L) en de commerciële verwarmers van het warmtepompwater (3HP, 5HP, 10HP) werden officieel gelanceerd.

 

2013:

*Passed ISO9001, ISO14001, de systemencertificatie van ISO18001 drie, de grote commerciële warm water met succes ontwikkelde droger het verwarmen van de eenheden (12P, 20P) officieel gelanceerde, automatische intelligente dubbele controle.

 

2014:

*Obtain de nationale vergunning van de industrieproductproductie.

*Obtained de nationale warmtepompwater het verwarmen efficiency kwalificatie van het etiketteringslaboratorium voor het verslag.

 

2015:

*The de eerste generatie van ultra-low temperatuurhuishouden die en vaste frequentieeenheden verwarmen koelen en de omschakelaarseenheden (5P, 6P) werden met succes en werden ontwikkeld toegepast op de markt van de de steenkoolomzetting van Peking.

 

2016:

*Rate als Nationale High-tech Onderneming.

 

2017:

*Build de uitgebreidste basis lucht van de bronwarmtepompproductie in Azië in de high-tech Streek van Shunde, Guangdong. Het heeft RMB 545 miljoen geïnvesteerd, behandelend een gebied van 100.000 vierkante meters.

ontwikkelde *Successfully een hoog rendement en bracht het geïntegreerde veranderlijk-frequentiehuishouden koelen en het verwarmen machine voor de hete zomer en koude de wintergebieden in evenwicht.

ontwikkelde *Successfully een reeks ultra-low temperatuur grote commerciële het verwarmen eenheden (13HP, 25HP) en bracht hen met succes aan de markt.

 

2018:

*Recognize als Hoog rendement van Guangdong, Energy-saving en Milieubescherming de TechnologieOnderzoekscentrum Lucht van de Bronwarmtepomptechniek door het Provinciale Ministerie van Guangdong van wetenschap en technologie.

*Pioneered 3 de minieme intelligente het ontdooien technologie, de drie industrie-leidende kenmerkende technologieën van het snelle ontdooien, het nauwkeurige ontdooien en hoog energierendement bereikte, en het product kenmerkende certificatiediecertificaat verkreeg door Hefei van General het Onderzoekinstituut Technologie wordt verstrekt.

Kende de voorbereidingseenheid van het nationale de controle standaardmechanisme van de gegevensconsistentie toe;

breid *Officially de internationale markt uit;

 

2019:

*Successful ontwikkeling van ultra-low omzetting die van de temperatuur1hz volledige gelijkstroom frequentie en dubbele leveringsproducten, IPLV (h) koelt verwarmt: 3.26, COP (- 12 ℃): 2.75, overschrijdend het nationale prima energierendement.

*R32 het zwembadmachine van de reeks zijn de de veranderlijke frequentie en R290-verwarmer van het reekswater met succes en ontwikkeld gevoerd naar Europa, Amerika en Australië uit.

 

2020:

*Become de opsteller van twee nationale normen: Lage van de Bron Omgevingstemperatuurlucht Warmtepomp (harder) Eenheid: Commerciële en Lage van de Bron Omgevingstemperatuurlucht Warmtepomp (harder) Eenheid: Huishouden.

*Recognized als belangrijke onderneming in de onderverdeelde industrieën in Foshan.

*Won de titel van de onzichtbare onderneming van de kampioenscultuur in de verwerkende industrie van Foshan.

 

2021:

*Won de eer van de Specialisatie van Guangdong, Verbetering, Innovatieonderneming;

*Awarded Gazelle (de Hoge Groei) onderneming;

*Successfully ontwikkelde Europees A + + + ultra-low producten van de temperatuur drievoudige levering;

*The de producten verkopen goed in 54 landen en gebieden rond de wereld, die de aangewezen keus van vele internationale partners zijn geworden;

de meest *Invest 500 miljoen yuans om voor de bouw van een lucht brondiewarmtepomp voorbereidingen te treffen baseren in Lianyungang, wordt gepland om 10 moderne warmtepomp productieproductielijnen te bouwen; tot vijf -35 ℃ ultra-low ruimten van de temperatuurtest, en richten een het onderzoekinstituut op van de warmtepomp basistechnologie.

*Undertaken het kritieke programma voor onderzoek en ontwikkeling van het 13de vijfjarenplan en het onderzoek en toegepaste project van de lucht van de bron vorstafschaffing warmtepompeenheid.

*Won de eerste prijs van de Wetenschap en Technologietoekenning van de de Koelingsmaatschappij van China.

Ons Team
De SolareastWarmtepomp Ltd (voorraadcode 603366) is de Chinese grootste schaalleverancier van lucht bronwarmtepompsystemen en de zonnewaterverwarmers is een high-tech bedrijf dat zich in het onderzoeken, productie, en marketing vernieuwbare producten specialiseert. Het bedrijfswerkingsgebied van de groep impliceert een lucht bronwarmtepomp, een poolwarmtepomp, een zonnewaterverwarmer, een watertank, een keukentoestel, etc… die de verschillende eisen van industriële commerciële, en woontoepassingen kunnen ontmoeten.
CHINA Solareast Heat Pump Ltd. Bedrijfsprofiel 0
 
De SolareastWarmtepomp Ltd R&D-afdeling is de oorzaak van het houden van het concurrerend door het verstrekken van marktinzicht en het creëren van en bevoegde producten/de diensten te verbeteren of bestaande degenen dienovereenkomstig te verbeteren. R&D zal een belangrijke rol in de bedrijfs toekomstige groei spelen.
 

CHINA Solareast Heat Pump Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Elk jaar, organiseert ons bedrijf diverse activiteiten voor onze teams zodat zij het kleurrijk leven buiten het werk kunnen hebben.

CHINA Solareast Heat Pump Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Uitwisseling en het wederzijdse leren tussen bedrijven.

 

CHINA Solareast Heat Pump Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

De klanten van in het buitenland bezoeken de fabriek

CHINA Solareast Heat Pump Ltd. Bedrijfsprofiel 4

CHINA Solareast Heat Pump Ltd. Bedrijfsprofiel 5

 

CHINA Solareast Heat Pump Ltd. Bedrijfsprofiel 6

 

Aanwezige verschillende tentoonstellingen

CHINA Solareast Heat Pump Ltd. Bedrijfsprofiel 7

CHINA Solareast Heat Pump Ltd. Bedrijfsprofiel 8

 

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Verwarmende en KoelWarmtepomp Leverancier. Copyright © 2022-2024 sunrainheatpump.com . Alle rechten voorbehoudena.