Huis > producten > Hydraulische modulaire warmtepomp >
6L 3KW Solareast R290 Hydraulische module warmtepomp zonder watertank

6L 3KW Solareast R290 Hydraulische module warmtepomp zonder watertank

3 kW hydraulische module warmtepomp

6L hydraulische module warmtepomp

Merknaam:

SolarEast

Contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Stroomvoorziening:
220-240/1/50, 380-415/1/50
Ip-klasse:
IPX1
Geluidsdrukniveau:
35 dB
band:
OEM-producten
Kleur:
Wit, Zwart, OEM
Betaling & het Verschepen Termijnen
Productomschrijving
Model HU-3K/6LA1 HU-9K/6LA3
Stroomvoorziening 220-240/1/50 380-415/1/50
Hulpverwarming kW 3 9
Maximale energie-invoer. kW 3.5 3.5
Stroom-invoer max. Een 15.6 16.2
Elektrische schokbestendigheid / Ik...
IP-klasse / IPX1
Waterleidingverbindingen In G1
Waterdrukdaling kPa 10
Waterdruk Min/Max MPa 0.1/0.3
Geluidsdrukniveau dB ((A) 35
Afmetingen van de eenheid (W/H/D) mm 420×670×260
Verzendingsdimensies (W/H/D) mm 480×720×310
Nettogewicht kg 29
Bruto gewicht kg 33

*Verwijz naar het label voor productverbeteringen of wijzigingen in specificaties zonder voorafgaande kennisgeving.

 


 

Solareast R290 luchtwarmtepomp, in combinatie met de interne hydraulische module, biedt een grotere flexibiliteit en efficiëntie.het garanderen van niet alleen milieuvriendelijkheid, maar ook uitstekende energie-efficiëntieMet zijn geavanceerde technologie bereikt het aanzienlijke energiebesparingen, waardoor het een kosteneffectieve optie is voor residentiële en commerciële toepassingen.met een vermogen van niet meer dan 50 W,Deze flexibele oplossing is afgestemd op de specifieke behoeften van de gebruikers, waardoor op maat gemaakte verwarmings- en koelsystemen met een optimale prestatie mogelijk zijn.

 

  • Hydraulische module zonder watertank

De interne hydraulische module, met inbegrip van een warmtewisselaar en een circulatiepomp, wordt door koelmiddelsystemen met de buiteninstallatie verbonden.

 

 

without tank

 

 

  • Gebruikersvriendelijke bediening

Het kleuren-LED-scherm geeft toegang tot elk menu. Voor gebruiksgemak hebben we de instellingen en functies op één pagina georganiseerd.


 

screen

 

 

  •  Wifi-controle

Wi-Fi is standaard op alle modellen, waardoor het eenvoudig is om de werking van de pomp op afstand te controleren en te controleren.
 

wifi

 

 

  • Energiebesparing

Door hun hoge SCOP-niveaus zorgen Solareast DC Inverter warmtepompjes voor een aanzienlijke energiebesparing voor zowel verwarming als voor het produceren van warm water.de hoeveelheid energie die wordt verbruikt kan 30% tot 50% goedkoper zijn dan bij conventionele verwarmingssystemen zoals een ketel.
 

energy saving 图标

 

 

  • Verminderde ruimtevereisten

Omdat de Solareast Hydraulic Module een geïntegreerde warmwatertank heeft, bespaart deze ruimte voor residentieel gebruik.Deze all-in-one verpakking bevat vooraf ingestelde hydronische en warmwateronderdelen.De Solarest Hydraulic Module is ongelooflijk betrouwbaar, efficiënt en gemakkelijk te bedienen.

 

White_Utility_Closet_Feb_20142

 

 

  •  Ultra stille bedrijfsmodus

We kunnen het geluid's nachts of op andere momenten, wanneer het extra stil moet zijn, met de helft verminderen door het vermogen van de compressor en de ventilator aan te passen.Dit geeft je het grootste comfort..

安静图标

  • Exclusief ontworpen om in de meest extreme omstandigheden te werken

Deze apparatuur is in staat om te werken in een breed scala aan buitentemperatuuromstandigheden, waaronder extreem koude (-25°C tot 45°C).
 

极寒天气

 

 

 

 

  • Bewezen kwaliteit

Toekomstige slimme energienetwerken kunnen zonne-energie-warmtepompen bevatten om de betaalbare verwarmingssystemen te bieden die nodig zijn om de CO2-reductiedoelstellingen te bereiken.


Elke warmtepomp en waterverwarmer die in Europa worden verkocht, worden door verschillende certificeringsprogramma's strikt getest.Dit zijn vaak de vereisten om in aanmerking te komen voor staatssteunDe volgende kwaliteitsaccreditatieprogramma's, die strenge eisen hebben, voldoen aan de warmtepomp van Solareast: MCS, Keymark, CE (Conformité Européenne), ErP (Energy-Related Products), BAFA, SG Ready,enzovoort..


 

 

 

 

certificates

 

 

 

  • Efficiënte IoT-oplossing

Voor dealers kan het IoT-klantbeheerplatform van Solareast de arbeidskosten aanzienlijk verminderen.Dit maakt het mogelijk om alle operationele parameters van de eenheden te registreren en de gegevens te synchroniseren met de achtergrond van de dealer en de fabrikant.De dealer kan de gebruikers onmiddellijk de beste oplossingen bieden op basis van dit rapport als de warmtepomp een foutmelding heeft.

 

Iot

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Verwarmende en KoelWarmtepomp Leverancier. Copyright © 2022-2024 sunrainheatpump.com . Alle rechten voorbehoudena.