Huis > producten > Verwarmende en KoelWarmtepomp >
R410A koelmiddelen32kw Woonmonoblock Warmtepomp met gelijkstroom-Omschakelaar

R410A koelmiddelen32kw Woonmonoblock Warmtepomp met gelijkstroom-Omschakelaar

De Warmtepomp van R410A Monoblock

De Warmtepomp van 32KW Monoblock

32KW gelijkstroom-omschakelaarswarmtepomp

Plaats van herkomst:

China

Merknaam:

SolarEast

Certificering:

standardMark ,WaterMark

Modelnummer:

YT-200TA1, YT-300TA1, YT-200TB1, YT-300TB1

Contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Krachtbron:
Elektrisch
Installatie:
Freestanding
Koelmiddel:
R410a/R32
Garantie:
2 jaar
Eigenschap:
Hoog rendement
Controlemechanisme:
wifi
EVI:
-30℃
energie:
A++
Betaling & het Verschepen Termijnen
Levering vermogen
5000 Eenheid/Eenheden per Maand
Productomschrijving

 

SolarEast onthult spel-Veranderende alle-in-Één Verwarmer van het Warmtepompwater

 

R410A koelmiddelen32kw Woonmonoblock Warmtepomp met gelijkstroom-Omschakelaar 0
 

SolarEast, een bereidende kracht in duurzame energieoplossingen, heeft zijn scherp-rand alle-in-Één de Verwarmer van het Warmtepompwater gelanceerd, hervormend het huis het verwarmen landschap met een innovatief, compact, en ecologisch bewust ontwerp.

Brekend vanaf traditionele waterverwarmers, voegt warmtepomp alle-in-één van de luchtenergie waterverwarmer foutloos de warmtepomp en de warm wateropslageenheid in een enige, ruimtebesparende krachtcentrale samen. Dit revolutionaire concept rust een indrukwekkende 75% van zijn energie van de lucht uit, deskundig overbrengend de resterende energie door een ingenieus koelmiddel-gedreven proces. Het is het perfecte mengsel van innovatie en efficiency, zettend controle in de handen van huiseigenaars terwijl het leveren van onovertroffen comfort.

  • Koelmiddel gebruikend het milieuvriendelijke van R290/R134a-, demonstreert deze alle-in-Één Verwarmer van het Warmtepompwater de verplichting van SolarEast aan eco-conscious technologie.

  • De opneming van WiFi-Toegelaten slimme controle voegt een onvergelijkelijk niveau van gemak en controle aan de huis het verwarmen ervaring toe.

  • De microchannel warmtewisselaar is een spel-wisselaar in efficiency, wordt het verzekeren van elk ons van energie gemaximaliseerd.

  • Bereikend de indrukwekkende output van de watertemperatuur tot 75ºC, verzekert deze opmerkelijke eenheid warmte tijdens zelfs de koudste seizoenen.

R410A koelmiddelen32kw Woonmonoblock Warmtepomp met gelijkstroom-Omschakelaar 1

 

De toewijding van SolarEast aan voortreffelijkheid glanst door in elke stap van productie. De Email Binnentank is zorgvuldig geïntegreerd in shell, met de isolatie van het precisieschuim die voor optimale prestaties wordt toegepast. Een ingewikkeld proces verzekert een onberispelijke afwerking door bovenmatig schuim meticulously te verwijderen. De componenten worden foutloos geassembleerd en grondig gecontroleerd, eliminerend lucht en vochtigheid. Het koelmiddel wordt precies gevuld, en het elektrocontrolesysteem is foutloos geïntegreerd. De strenge het lekopsporing wordt van het halogeengas uitgevoerd, gevolgd door uitvoerige controles om de hoogste kwaliteitsnormen te verzekeren.

 

 

R410A koelmiddelen32kw Woonmonoblock Warmtepomp met gelijkstroom-Omschakelaar 2      

 

Bij de kern van deze innovatie ligt de tank van het Emailwater, een technologisch wonder dat meticulously voor de de onovertroffen efficiency en duurzaamheid van de hitteoverdracht wordt ontworpen. De automatische het lijmen machine verzekert uniforme toepassing, die verenigbare kwaliteit waarborgen. Het microchannel ontwerp, dat aan een de lentemechanisme wordt gekoppeld, levert stabiliteit en minimaliseert het risico van detachement. Met een windende film die oxydatie verhindert, wordt de levensduur van de tank van het Emailwater uitgebreid, optimaliserend het verwarmen prestaties voor diverse toepassingen.

 

De Verwarmer van het de Warmtepompwater van SolarEast is meer dan een product; het is een verplichting aan het creëren van een gezondere planeet voor toekomstige generaties. Met een over decennium van ervaring in lucht bronwarmtepomptechnologie, is de Warmtepomp Ltd van SolarEast een pionier in duurzame thermische energieoplossingen geworden. Hun uitgebreid globaal bereik, wat betreft miljoenen huishoudens en techniekklanten over 100 landen, onderstreept hun deskundigheid en toewijding.


 

SolarEast alle-in-Één Verwarmer van het Warmtepompwater is niet alleen een product; het is een springplank naar een duurzamere, efficiënte, en comfortabele toekomst. Het is de tijd om de toekomst te ervaren van het eco-conscious huis verwarmen met de Verwarmer comfortabelere van het de Warmtepompwater van SolarEast - morgen leidend de manier met onvergelijkelijk energierendement en prestaties bij lage temperatuur voor groener.

 

R410A koelmiddelen32kw Woonmonoblock Warmtepomp met gelijkstroom-Omschakelaar 3

Ongeveer Bedrijf


Met een het uitspreiden zich fabriek die meer dan 100.000 vierkante meters overspannen, leidt de Warmtepomp Ltd van SolarEast de industrie met een productiecapaciteit van 50.000 jaarlijkse warmtepompeenheden, die door geavanceerde het testen laboratoria wordt gesteund verzekerend hoogste-rijkwaliteit. Aangezien pioniers met over de ervaring van een decennium in lucht bronwarmtepomptechnologie, zij 25 miljoen huishoudens en 20.000 techniekcliënten in 100 landen hebben beïnvloed, die door een globale visie van duurzaamheid en klant-centric voortreffelijkheid worden gedreven. Hun verplichting aan kwaliteit hangt ISO-normen aan, en onze producten scheppen certificatie met inbegrip van KEYMARK, Ce, CITIZENS BAND op, en meer.

In het bijzonder, is alle-in-Één Verwarmer van het Warmtepompwater standardMark en verklaard WaterMark.


R410A koelmiddelen32kw Woonmonoblock Warmtepomp met gelijkstroom-Omschakelaar 4
 


 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Verwarmende en KoelWarmtepomp Leverancier. Copyright © 2022-2023 sunrainheatpump.com . Alle rechten voorbehoudena.