nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Wat is het Verschil tussen een Warmtepomp en een Centrale Airconditioner?
Evenementen
Contacteer ons

Wat is het Verschil tussen een Warmtepomp en een Centrale Airconditioner?

2022-04-15

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Wat is het Verschil tussen een Warmtepomp en een Centrale Airconditioner?

 

Is een warmtepomp een goed idee? Is het de juiste centrale verwarmingoptie voor uw huis en klimaat? Een warmtepomp kan voor uw behoeften, afhankelijk van perfect zijn waar u bent en hoe krijgt de koude uw gebied in de winter. Wij hebben gezien, en voor zover wij het weten, zijn de meeste artikelen op warmtepompen enigszins technisch.

 

Wil uw huiskoeler maken? Een warmtepomp zal hitte uit uw huis pompen. Warmer wil zijn? U veronderstelde het, een hitte van warmtepomppompen in uw huis.

 

Een warmtepomp is een verwarmende en koelsysteem dat hitte uit de lucht halen en dan een luchtmanager gebruiken, of een „ventilator“ aangezien het soms, wordt geroepen om het naar de gewenste plaats te verplaatsen. Wat u werkelijk moet begrijpen is dat zelfs in koud weer, er heel wat hitte in de lucht is. De „koude“ is een relatieve termijn. Als mensen, kunnen 32 graden van Fahrenheit zeer koude wegens onze temperatuur van het 98 graadlichaam voelen. In feite, zijn de hitte in de bevoorrading via parachutage al manier aan absolute nul of -459.67° F. Absolute nul het ontbreken van al hitte.

 

Absolute nul is het ontbreken van al hitte. Voor de eenvoud, wanneer de buiten (omringende) temperatuur 32°F is, kan een warmtepomp een hoop van hitte vangen huidig in de lucht door de de koelmiddelenkring en „pomp“ die bestaande hitte in uw huis zonder het eigenlijk te creëren.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat is het Verschil tussen een Warmtepomp en een Centrale Airconditioner?  0

 

 

Is de zo bewegende bestaande hitte waar de operationele kostenbesparingen binnen komen; het is veel goedkoper om bestaande hitte eigenlijk te bewegen dan het te creëren. Bijvoorbeeld, als uw 1.600 vierkant voethuis door een verwarmend paneel die van 10KW (10.000 watts energie per uur verbruiken) wordt verwarmd, de kosten om te lopen dat het paneel ongeveer $1,40 per uur in de meeste delen van het land is.

 

Anderzijds, voor hetzelfde groottehuis, zal een nieuwere, hoog rendementwarmtepomp ongeveer 31 centen per uur bij dezelfde temperatuur kosten. Dat is besparingen van 78% op uw maandelijkse het verwarmen bedrijfskosten.

 

De traditionele warmtepompen hebben aan het punt geëvolueerd waar zij in koude noordelijke klimaten kunnen worden gebruikt en nog efficiënt zijn. Als u in een milieu leeft waar de temperatuur onder 15 graden zou moeten dalen elke winter, adviseren wij dat u een „hybride die“ warmtepomp onderzoekt, ook als een „dubbele brandstof wordt bekend“.

 

Het zou fossiele brandstoffen zoals olie of aardgas in plaats van de minder efficiënte elektrische hitte als reservebron gebruiken. Afhankelijk van uw lokaal elektrisch bedrijf en fossiele brandstoftarieven (die door gebied) kunnen variëren, kan de fossiele brandstofsteun de meest efficiënte en efficiënte optie in koudere noordelijke klimaten zijn.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat is het Verschil tussen een Warmtepomp en een Centrale Airconditioner?  1

 

Wat is het verschil tussen een warmtepomp en een centrale airconditioning?

 

Goed, enerzijds, kan de centrale airconditioning niet uw huis in de winter verwarmen. Wij denken dat een zeer zeer belangrijk verschil is - maar het zijn niet het enige verschil. AC de systemen vereisen een hittebron, zoals een elektrische plint of een gas of olieoven.

 

Wanneer de opstelling om uw huis te koelen, een warmtepomp aan hetzelfde principe zoals een airconditioner werkt, koelend uw huis door thermische energie van binnenuit uw huis te absorberen en het buiten vrij te geven.

 

Het doet dit door een het opnieuw circuleren koelsysteem dat uw openluchtac eenheid (condenserende eenheid) met uw binnenventilatorsectie verbindt (luchtmanager, gas, of olieoven). Deze binnenventilatorsectie zal een koeldierol bevatten, ook als een evaporatorrol wordt bekend.

 

Deze rol wordt verbonden met de openluchteenheid (genoemd de condensator) door een reeks lijnen van het koperkoelmiddel. Het koude koelmiddel gaat door deze binnenrol over, die dan zeer koel wordt. Uw binnenlucht wordt getrokken van uw huis en door deze rol geblazen. Dit proces draagt de gekoelde lucht aan uw „leverings“ kanalisatie en terug in uw huis door uw register „van de leveringslucht“.

 

In het kort, wanneer het over het koelen van uw huis komt, is een warmtepomp hetzelfde als een traditioneel airconditioningssysteem, maar wanneer het over het verwarmen van uw huis komt, is uw centrale airconditioner hulpeloos en de warmtepomp is klaar, dankt aan de geschikte capaciteit om de richting van temperatuuruitwisseling om te keren.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat is het Verschil tussen een Warmtepomp en een Centrale Airconditioner?  2

 

 

Is een warmtepomp een goed idee?

 

Is een warmtepomp een goed idee voor me? Omdat, duidelijk, het in het algemeen een goed idee is. In het kort, is een warmtepomp een fantastisch idee voor u als

 

U wilt een groener, vaak goedkoper, en efficiënter alternatief aan traditioneel verwarmend en koelmateriaal.

U hebt een verouderd HVAC-systeem (het verwarmen of het koelen) en kijkt aan verbetering.

U wilt een efficiënter alternatief aan zich het baseren op elektrische hitte, gas, of olie als het verwarmen bron om het verwarmen en het koelen te behandelen.

 

Warmtepompen alle-in-één zijn compacte en ruimtebesparende die eenheden voor de efficiënte productie van binnenlands warm water worden ontworpen. Zij vertegenwoordigen de recentste generatie van de overdrachttechnologie van de „lucht aan water“ hitte, die de hoogste energierendementclassificaties verzekeren. Ideaal voor overal het verstrekken van ononderbroken warm water in het huis terwijl het besparen van tot 75-80% op verwarmingskostennen.

 

Wij zijn geëngageerd aan verstrekken van uitstekende kwaliteit alle warmtepompen. Allen in één warmtepomp wordt gewoonlijk gebruikt in sta-caravan, flats, enz. aan hittewater voor het dagelijkse leven.

 

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Verwarmende en KoelWarmtepomp Leverancier. Copyright © 2022-2024 sunrainheatpump.com . Alle rechten voorbehoudena.