nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Drie gevallen en drie plannen! Gebaseerd op luchtenergie + onderzoekt de zonne-energie, nieuwe ideeën voor en campus die schoonmaken verwarmen!
Evenementen
Contacteer ons

Drie gevallen en drie plannen! Gebaseerd op luchtenergie + onderzoekt de zonne-energie, nieuwe ideeën voor en campus die schoonmaken verwarmen!

2022-09-28

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Drie gevallen en drie plannen! Gebaseerd op luchtenergie + onderzoekt de zonne-energie, nieuwe ideeën voor en campus die schoonmaken verwarmen!

Een school is een high-density plaats, en de studenten van middelbare school aan kleuterschool zijn alle minderjarigen, zodat heeft de technische en route die van campus hogere vereisten betreffende veiligheid, milieubescherming, en comfort schoonmaken verwarmen.

De campusgebouwen hebben een speciale status tussen gebouwen. In het campus verwarmingssysteem, wegens de verschillende de bouwfuncties, is de lading van de de bouwhitte vrij verschillend en heeft de kenmerken van periodiciteit en fase. Daarom is het noodzakelijk de middelen en de energiefactoren rond de school, de de bouwenvelop, en andere aspecten van de voorwaarden, volgens de kenmerken van elk project ruim om te overwegen om de aangewezen schone verwarmingsmethode te kiezen.

Daarom zou het systeem van de schoolcentrale verwarming verwarmen het op bestelling, het evenwichtige verwarmen, en het standaard verwarmen moeten bereiken, en de het verwarmen temperatuur zou regelbaar moeten zijn. In het vroege stadium van het verwarmen, zou het verwarmen het op hoge temperatuur moeten kunnen verstrekken en snel de binnentemperatuur verhogen. Wanneer het gebouw of één ruimte leeg zijn, kan het een het verwarmen verandering van werk realiseren bij lage temperatuur om de temperatuur, de bedrijfskosten te verminderen, en het doel van energie te bereiken - besparing en milieubescherming, die initiële investering en bedrijfskosten drukken.

 

De primaire en middelbare schoolkleuterschool schoon het verwarmen vernieuwingsproject

 

De SolareastWarmtepomp Ltd integreert factoren zoals comfort, stabiliteit, veiligheid, economie, energie - besparing, milieubescherming en andere die factoren door het „Campus het Schone Verwarmen“ project wordt vereist, en keurt een warmtepomp van de luchtenergie met meer energy-saving voordelen goed. Deze verwarmingsmethode is minder afhankelijk van middelen en energie en kan aan de vereisten van het „Campus het Schone Verwarmen“ project op de vastgestelde doelstellingen voldoen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Drie gevallen en drie plannen! Gebaseerd op luchtenergie + onderzoekt de zonne-energie, nieuwe ideeën voor en campus die schoonmaken verwarmen!  0

 

Projectvoordelen

 

1. Constant temperatuur en comfort. De Solareast-lucht bronwarmtepomp die en het verwarmen ventilator keurt een geschikte floor-mounted installatiemethode, met directionable luchtafzet koelen goed. Met deze installatiemethode is de hittestroom van volledig, die met de van de hitteverspreiding en overdracht methode, in overeenstemming is en comfort en milieubescherming verbetert.

2. De energie van de frequentieomzetting - besparing. Uitgerust met een nieuw intelligent de controleplatform van de frequentieomzetting, kan de het verwarmen temperatuur op elk ogenblik volgens de vraag worden aangepast, te hoeven de stepless frequentieomzetting niet vaak zijn begonnen, is de reactietijd kort, en de energie - de besparingswijze conditioneert niet het werk van de eenheid.

3. De kosten zijn super economisch. De jaarlijkse bedrijfskosten van het project zijn 10 yuan/㎡, wat beduidend lager is dan de originele verwarmingsmethode. Het is niet alleen geschikt voor de behoeften van scholen in de noordelijke regio, maar ook voor de het koelen en het verwarmen behoeften van hotels, kosthuizen, de ziekenhuizen en andere faciliteiten.

 

Schoon het Verwarmen Project van Xingguang-School in Taigu-District, Jinzhong-Stad, Shanxi-Provincie

laatste bedrijfsnieuws over Drie gevallen en drie plannen! Gebaseerd op luchtenergie + onderzoekt de zonne-energie, nieuwe ideeën voor en campus die schoonmaken verwarmen!  1

 

Projectinleiding: Het schone het verwarmen project van Xingguang-School in Taigu-District, Jinzhong-Stad, wordt Shanxi-Provincie gevestigd naast de Hanxi-Lijn in Taigu-District, Jinzhong-Stad. De originele het verwarmen vraag van de school is ongeveer 10.000 vierkante meters voor het slaapzaalgebouw en de kantine en 5.000 vierkante meters voor het het onderwijsgebouw. wegens diverse externe factoren, centrale verwarming kan niet worden bereikt, zodat wordt het project vereist om de rendabelste schone het verwarmen oplossing volgens de huidige situatie van de school te verstrekken.

laatste bedrijfsnieuws over Drie gevallen en drie plannen! Gebaseerd op luchtenergie + onderzoekt de zonne-energie, nieuwe ideeën voor en campus die schoonmaken verwarmen!  2

Volgens de de bouwvorm, de bouw doel, gebruikskenmerken en de het verwarmen vraag van de elke bouw in verschillende tijden, heeft de Warmtepomp Ltd van Solareast een vacuüm de module + de luchtoplossing van het van de bron buiscollector warmtepompsysteem geschikt voor het verdeelde verwarmen gepland en ontworpen.

 

De efficiënte combinatie van 42 ton zonnecollectormodules en 8 reeksen 50P-lucht bronwarmtepompeenheden verhoogt beduidend de systeemcop waarde en drukt zeer bedrijfskosten; tegelijkertijd, verzekert het dubbele hitte bronsysteem effectief de constante het verwarmen temperatuur van het systeem. Het systeem kan aan de vereisten van veiligheid, efficiency, energy-saving en milieubescherming gelijktijdig voldoen voor campus het schone verwarmen, volledig de sterke afhankelijkheid van traditionele verwarmingsmethoden van de hand doen en de school een groot voordeel in de markt geven.

 

I. voordelen van het project

1. Energie - besparing en milieubescherming. Warmtepomp het verwarmen heeft de kenmerken van lange levensduur en brede toepassingsscenario's. In dezelfde temperatuuromstandigheden, kan 40%-60% van energiekosten worden bespaard. Wanneer de middelen van de zon lichte collector ontoereikend zijn, kan de lucht automatisch beginnen om het verwarmen bescherming te bieden, en de verrichting is stabieler. De Solareast-de energieeenheid van de dageraadlucht in het project wordt gebruikt keurt ultra-low temperatuurenergy-saving het verwarmen technologie goed, die het efficiëntere verwarmen, beter throttling effect, en meer voldoende hitteuitwisseling die heeft. Het energierendement is meer dan 30% hoger dan gelijkaardige producten bij lage temperatuur. Met de voordelen van dubbele hittebronnen die aanvullen kan elkaar een nog hogere verrichtingsefficency worden bereikt en de energie verhogen - besparingen.

2. Economisch. In termen van verwarmingskostennen, kan de luchtwarmtepomp bijna geen kosten produceren, terwijl de belangrijkste energiebron voor het verwarmen uit de hitte in de lucht komt, de elektriciteit slechts wordt gebruikt om de warmtepomp in werking te stellen. De energie wordt aangewend om de warmtepomp in werking te stellen is slechts een kwart van de energie zou moeten dezelfde hoeveelheid hitte met een straalkachel produceren die.

3. Comfortabel en stabiel. Het systeem leidt het verwarmen en omloop door de waterleidingen, is het het verwarmen effect natuurlijk en comfortabel, en er is een bepaald effect van de hitteopslag. Niet alleen dat, het systeem hoogst intelligent is, makkelijk te gebruiken en eenvoudig te werken, maar ook zeer geschikt voor de behoeften van de school is.

 

Tijdens gebruik, is elke component van het verwarmingssysteem veilig, geschikt, milieuvriendelijk en economisch, wat zeer geschikt voor schoolgebruik is, gemakkelijk te werken, en geld en arbeidskrachten redt. Het systeem helpt op deze wijze verbeterend het comfort van het leren van studenten milieu. Voor de de steunafdeling van de schoollogistiek, vooral de leraren die op plicht tijdens de de wintervakantie zijn, wordt het systeem regelmatig gehandhaafd door een vermelde persoon, zodat is er geen behoefte aan de leraren om eender welke verrichting, zelfs niet de montages te maken, die heel wat probleem bewaart.

 

Om, in aanwezigheid van de speciale time-sharingvraag van schoolgebouwen, de kostendruk van de grote het verwarmen vraag, en de milieuproblemen te hervatten van het traditionele verwarmen, kan de Warmtepomp Ltd oplossing van Solareast van het School de schone verwarmingssysteem volgens het programma van studenten worden geëindigd. Intelligente controle en achtergrondcontrole; het verwarmingssysteem gebruikt vrije vernieuwbare lucht energyand zonne-energie voor het verwarmen. De school niet alleen zich maakt niet over energiekosten ongerust, maar ook bespaart aanzienlijke en controleerbare kosten.

 

de laatste jaren, zijn de bevordering en de toepassing van het schone energie verwarmen en verwarmingssysteemoplossingen sterk, met superieure energie - besparing en emissieverminderingsvoordelen geweest. De SolareastWarmtepomp Ltd verstrekt een oplossing van het multi-schoon-energie bijkomende die systeem op luchtenergie + wordt gebaseerd zonne-energie. Vele klassieke modelgevallen zijn gevestigd op het gebied van campus het behoud van de de bouwenergie.

 

Met de duidelijke ontwikkelingstendens van het schone, intelligente en low-carbon verwarmen op campus en de integratie van nieuw energie en Internet van Dingentechnologie, zal deze tendens verder versneld worden. Met zijn geavanceerde producttechnologie en schone thermische oplossingen van het energiesysteem, is de Warmtepomp Ltd van Solareast verbindend om de verdere ontwikkeling van de schone het verwarmen markt te bevorderen.

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Verwarmende en KoelWarmtepomp Leverancier. Copyright © 2022-2024 sunrainheatpump.com . Alle rechten voorbehoudena.