nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Solareast R32 Drie in Één Reeks – Geboren voor Lage Koolstof en het Efficiënte Verwarmen en Koelen
Evenementen
Contacteer ons

Solareast R32 Drie in Één Reeks – Geboren voor Lage Koolstof en het Efficiënte Verwarmen en Koelen

2022-08-25

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Solareast R32 Drie in Één Reeks – Geboren voor Lage Koolstof en het Efficiënte Verwarmen en Koelen

Wat is de lucht bronwarmtepomp?

Een lucht bronwarmtepomp kan absorberen een structuur van buiten verwarmen en het vrijgeven binnen het gebruiken van hetzelfde damp-compressie koelingsprocédé en zeer hetzelfde die materiaal zoals airconditioners maar in de tegenovergestelde richting gebruikt. Het is gekend aan lagere brandstofrekeningen en de emissies van de besnoeiingskoolstof terwijl het verwarmen van huizen als geen andere. Daarom zou het geen verrassing moeten zijn dat lucht de bronwarmtepompen in dergelijke hoge vraag onlangs zijn geweest.


 

Voordelen van een lucht bronwarmtepomp

Lucht de bronwarmtepompen zijn een type van lage koolstof verwarmend die de buitenlucht aan hitte of koele huizen gebruikt. Voor elke drie tot vier die eenheden van energie door een lucht bronwarmtepomp worden veroorzaakt, wordt slechts één eenheid van elektriciteit verbruikt, makend tot het een beduidend betere optie om emissies te verminderen. Aangezien het buiten lucht voor het verwarmen en het koelen gebruikt, helpt het ook huiseigenaars hun energiekosten snijden. Lucht de bronwarmtepompen zijn uitstekend voor het verstrekken van warm water en het ruimte verwarmen en hebben een uitzonderlijke seizoengebonden coëfficiënt van prestaties, die hen maken voor de winter en de zomer geschikt. Lucht de bronwarmtepompen zijn beschikbaar met een eenvoudige installatieprocedure, vereisen zeer weinig onderhoud en beloftelevensduur voor de volledige levensduur van een gebruiker. Het beste ding over hen is dat zij te hoeven om brandstof zoals olie of houten korrels op te slaan, zodat zijn er geen extra kosten verbonden aan brandstofleveringen.

Een dichtere blik in Solareast R32 Drie in Één Reeks – https://www.youtube.com/watch?v=1IB828T3l64

 

 


 

Sommige eigenschappen van Solareast R32 Drie in Één Reeks

Milieuvriendelijk

R32 Drie in Één Reeks wendt R32-koelmiddel aan, dat niet de de ozonlaag en hulp in het bereiken van globale koolstofneutraliteit berokkent. Zijn laag GWP verzekert ook een vermindering van de vermindering van koolstofemissies en het globale het verwarmen in bedwang houden.

Gekend om milieuvriendelijker te zijn dan R410A, komt R32 Drie in Één Reeks met het geïntegreerde verwarmen, het koelen, en binnenlandse functies, die hen toelaat om de juiste temperatuur bij minimale machtsconsumptie te leveren.

3min intelligente het ontdooien technologiehttps://www.youtube.com/watch?v=XkcCwn-GMOg

 

 

 

De motorsnelheid kan zorgvuldig worden aangepast gebruikend R32 Drie van Solareast in Één Reeks waarborgen, die dat slechts de energie wordt vereist om de echte lading precies aan te passen wordt verbruikt. Om te evalueren als de evaporator ontdooit, verwerkt de intelligente het ontdooien van Solareast wijze het temperatuurverschil tussen de evaporator en de compressor en de duur van de verrichting van de compressor gegevens. Wanneer de het ontdooien voorwaarde wordt voldaan aan, zal de het ontdooien wijze automatisch ingegaan worden.

Ongeacht de klimaatvoorwaarden, geeft R32 gebruikers meer opties om perfecte resultaten, zelfs in extreme weersomstandigheden te bereiken. Aangedreven door intelligente het ontdooien technologie, kan deze volledige gelijkstroom-omschakelaarswarmtepomp binnen onder drie minuten ontdooien. Zijn belangrijkste onderdelen omvatten een uitgevonden compressor van Panasonic gelijkstroom met EVI-technologie, een gelijkstroom-omschakelaarsventilator, een druksensor, een hoogst efficiënte plaatwarmtewisselaar, een omschakelaarsbestuurder, en een blauwe vinevaporator.


 

EVI-technologie: het stabiele lopen bij -30℃

Wat het van zijn tegenhangers verschillend maakt is het feit dat zijn compressor EVI-technologie, die aanbiedt een 20%-verhoging van de hoeveelheid koelmiddelenstroom gebruikt, die de werkende temperatuurwaaier breder maken veel, van – 30℃ aan 48 °C. Zijn compressiefunctie in twee stadia lost ook het probleem van slechte het verwarmen gevolgen bij ultra-low temperaturen op.laatste bedrijfsnieuws over Solareast R32 Drie in Één Reeks – Geboren voor Lage Koolstof en het Efficiënte Verwarmen en Koelen  0

 

Ultra-stilte

De warmtepompen van de Solareastgelijkstroom omschakelaar gebruiken veelvoudige van de lawaaivermindering en geluidsisolatie technieken om lawaai tot low level te verminderen. Zij zijn uitgerust met gelijkstroom-omschakelaars brushless ventilators en aërodynamisch geconstrueerd. De geluidsdrukniveaus beginnen bij 50 dBA.

2022 Italië MCE Expo

De Warmtepomp van Solareast vond groot succes bij de onlangs besloten MCE gebeurtenis in Italië dit Juni. Zoals duidelijk, is MCE gekend voor het samenbrengen van organisaties en ondernemingen die op het gebied van HVAC, energierendement, en duurzame energie werken. Bij de tentoonstelling, toonden wij ook onze R32 Drie in Één Reeks, en vele bezoekers onderzochten over deze machine, die goed - ontvangen door de markt was, zodat zijn wij meer overtuigd dat onze R32 Drie in Één Reeks groot potentieel voor ontwikkeling en een grote markt in de toekomst zal hebben. MCE is één van de meest prestigieuze bedrijfstentoonstellingen voor ondernemingen in HVAC+R, de duurzame energie, en de energierendementsectoren. De bouw van strategische banden en allianties tussen fabrikanten, ontwerpers, installateurs, en bouwers van installaties en systemen voor het het leven comfort in slimme gebouwen in commerciële, industriële, en woonsectoren doet dienst als noodzakelijke taak.laatste bedrijfsnieuws over Solareast R32 Drie in Één Reeks – Geboren voor Lage Koolstof en het Efficiënte Verwarmen en Koelen  1

 

Ongeveer Solareast

De Voorzitter van de Warmtepomp Ltd werd van Solareast geciteerd zoals zeggend, de „duurzame energieindustrie is zulk een zaken dat wij bereid zijn om te wijden ons geheel leven aan, dat goede inspanningen aan de nakomelingen kan brengen. Wij voelen immensely trots van deze zaken ondernomen te hebben. Vandaag, hebben wij een netwerk van meer dan 1026 verdelers en bijna 2.000 handelaars in China die volledig aan onze opdracht worden toegewijd: ‚Maak de wereldreinigingsmachine, maken het leven beter.“

Met vijf productiefaciliteiten over China, Solareast-specialiseert de Groep zich in lucht bronwarmtepompen in zijn Shunde, de faciliteit van Guangdong. Met een maandelijkse productiecapaciteit van 80.000 reeksen warmtepompen, is Solareast de eigenaar van de grootste fabriek in het zuiden van China, die over 100,000m2 meten.

Het bedrijf heeft ook USD 2 miljoen in het construeren van de meest verfijnde testende faciliteiten geïnvesteerd, die machines tot 300kW in de uiterst koude omstandigheden van -30°C. kunnen testen. Zij zijn ook gekend voor hun geavanceerde testende mogelijkheden, die automatische laser scherpe lijnen, automatische buigende lijnen, het automatische hoge druk schuimen, en de input-output testende lijnen van het machinewater omvatten.

Om meer, bezoek https://www.sunrainheatpump.com te leren.


 

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Verwarmende en KoelWarmtepomp Leverancier. Copyright © 2022-2024 sunrainheatpump.com . Alle rechten voorbehoudena.