nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Omarmen van innovatie, vormgeven van de toekomst: uitnodiging van Solareast Heat Pump Ltd voor de 134e Canton Fair.
Evenementen
Contacteer ons

Omarmen van innovatie, vormgeven van de toekomst: uitnodiging van Solareast Heat Pump Ltd voor de 134e Canton Fair.

2023-10-11

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Omarmen van innovatie, vormgeven van de toekomst: uitnodiging van Solareast Heat Pump Ltd voor de 134e Canton Fair.

Omarmen van innovatie, vormgeven van de toekomst: uitnodiging van Solareast Heat Pump Ltd voor de 134e Canton Fair.

 

 

Geachte klanten,

 

Wij zijn verheugd u van harte uit te nodigen onze stand te bezoeken op de Canton Fair 2023, waar wij onze nieuwste innovaties in de verwarmings- en koelingsindustrie zullen tonen.U kunt ons vinden op stand F16-18 in hal 14..3.

 

Tijdens dit prestigieuze evenement presenteren we met trots onze geavanceerde R290/R32 monoblock en split warmtepomp systemen, evenals onze sterproducten, de R290 warmtepomp waterverwarmer,en onze efficiënte zwembad warmtepompoplossingen.

 

Wat u kunt verwachten bij onze stand:

 

1. **R290/R32 Monoblock/Split Heat Pumps**: Ontdek onze ultramoderne verwarmings- en koeloplossingen met R290 en R32 koelmiddelen.Deze systemen bieden een opmerkelijke duurzaamheid en energie-efficiëntie, waardoor aanzienlijke kostenbesparingen en een verminderde CO2-voetafdruk voor uw activiteiten worden gewaarborgd.

 

2. **R290 Waterverwarmer met warmtepomp**: Wees getuige van de uitmuntendheid van onze R290 waterverwarmer met warmtepomp, bekend om zijn energie-efficiëntie en betrouwbaarheid.Het is ontworpen om u een duurzame en kosteneffectieve oplossing voor warm water te bieden..

 

3. **Pool Heat Pump Solutions**: Verken onze zwembadwarmtepompen die zijn ontworpen om de ideale watertemperatuur te behouden voor uw zwembaden,zorgen voor comfort en plezier voor uw gasten.

 

Naast onze uitzonderlijke producten is ons team van hoogopgeleide technische ingenieurs ter plaatse om eventuele vragen te beantwoorden en deskundige begeleiding te bieden.We zijn toegewijd aan het leveren van top-notch after-sales ondersteuning aan onze gewaardeerde klanten, zodat u volledig tevreden bent.

 

We nodigen u van harte uit om met ons mee te doen op de beurs van Canton om de innovatie en uitmuntendheid die ons merk definiëren, uit de eerste hand te ervaren.We kijken ernaar uit om met u samen te werken en te laten zien hoe onze producten uw bedrijfsvoering kunnen verbeteren..

 

Laat deze gelegenheid niet voorbijgaan om met ons in contact te komen en de toekomst van verwarmings- en koeltechnologie te verkennen.3.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Solareast Heat Pump Ltd. op onze website.

 

Eerlijk gezegd.

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Verwarmende en KoelWarmtepomp Leverancier. Copyright © 2022-2024 sunrainheatpump.com . Alle rechten voorbehoudena.