nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Kan een Warmtepomp voor het Verwarmen en het Koelen worden gebruikt?
Evenementen
Contacteer ons

Kan een Warmtepomp voor het Verwarmen en het Koelen worden gebruikt?

2022-04-09

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Kan een Warmtepomp voor het Verwarmen en het Koelen worden gebruikt?

Een warmtepomp maakt deel uit van een verwarmend en koelsysteem dat buiten uw huis geïnstalleerd is. Als een airconditioner, kan het uw huis koelen, maar het kan ook hitte verstrekken. In de koudere maanden, trekt een warmtepomp hitte van de koude openluchtlucht en brengt het over binnen, terwijl in de warmere maanden het hitte van de binnenlucht trekt om uw huis te koelen. Zij worden aangedreven door elektriciteit en gebruikskoelmiddelen om hitte over te brengen, die comfort het hele jaar door verstrekken. Omdat zij het koelen en het verwarmen behandelen, kunnen de huiseigenaars niet een afzonderlijk systeem moeten installeren om hun huizen te verwarmen. In koudere klimaten, kunnen de elektrische hittepanelen aan binnenventilatorrollen voor extra functionaliteit worden toegevoegd. De warmtepompen zijn milieuvriendelijker omdat zij geen fossiele brandstoffen branden zoals de ovens.

 

Hoe koelen verwarmen de warmtepompen en?

De warmtepompen produceren geen hitte. Zij verdelen hitte van de lucht opnieuw of maalden en gebruiken een koelmiddel dat tussen de eenheid binnen van de ventilatorrol (luchtmanager) en de openluchtcompressor aan overdrachthitte doorgeeft. Op het koelen wijze, absorbeert de warmtepomp hitte van uw huis en geeft in openlucht het vrij. Bij het verwarmen van wijze, absorbeert de warmtepomp hitte van de grond of buitenkantlucht (zelfs koude lucht) en geeft het van het huis vrij.

laatste bedrijfsnieuws over Kan een Warmtepomp voor het Verwarmen en het Koelen worden gebruikt?  0

Verwarmende en KoelWarmtepomp

 

 

Welke types beschikbaar van warmtepompen zijn?

De twee gemeenschappelijkste types van warmtepompen zijn lucht-bron en grond-bron. De lucht-bronwarmtepompen brengen hitte tussen binnenlucht en openluchtlucht over en is populairder voor het woon verwarmen en het koelen.

 

Grond bronwarmtepompen, riepen in openlucht geothermische warmtepompen, soms overdrachthitte tussen de lucht in uw huis en de grond. Deze kosten meer wegens de consistentie van grondtemperaturen het hele jaar door te installeren maar zijn typisch efficiënter en minder duur te werken.

 

Waar het best werken de warmtepompen?

De warmtepompen zijn gemeenschappelijker in mildere klimaten, waar de temperaturen gewoonlijk onder nul niet laten vallen. Op koudere gebieden, kunnen zij ook in combinatie met ovens worden gebruikt om het energy-efficient verwarmen op alles behalve de koudste dagen te verstrekken. Wanneer de openluchttemperatuurdalingen te laag voor de warmtepomp om efficiënt te werken, het systeem aan de oven zullen draaien om hitte te produceren. Dit systeem wordt vaak doorverwezen naar aangezien een dubbel brandstofsysteem - het is zeer energy-efficient en rendabel.

 

Wat zijn de componenten van een warmtepompsysteem?

De belangrijkste onderdelen van een warmtepompsysteem.

 

Een openluchteenheid met een rol die als condensator op het koelen wijze en evaporator in het verwarmen van wijze dienst doet

De binneneenheid bevat een rol (enkel als de openluchteenheid) en een ventilator die lucht om door uw huis toestaat over te gaan

Het koelmiddel absorbeert en geeft hitte vrij aangezien het door het systeem doorgeeft

Een compressor die het koelmiddel onder druk zet

Het omkeren kleppen die de richting van het koelmiddel in het systeem veranderen tussen het verwarmen en het koelen te schakelen

Uitbreidingskleppen die de stroom van koelmiddel door het systeem regelen

 

De Sunrainevi warmtepomp wordt speciaal ontworpen voor het verwarmen en het koelen. Met EVI-technologie, kan dit soort warmtepomp zeer goed op koude gebieden zoals -30℃ werken. Gebruikend vrije duurzame energie van de lucht, is de warmtepomp hoogst efficiënt met lage kosten. Het kan energie tot 80% besparen met traditionele waterverwarmers die wordt vergeleken. Als u meer informatie over de de warmtepompgroothandel van Sunrain krijgen EVI, wilt welkom heten om ons vandaag te contacteren of om een citaat verzoeken.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Verwarmende en KoelWarmtepomp Leverancier. Copyright © 2022-2024 sunrainheatpump.com . Alle rechten voorbehoudena.