nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Een Volledige Gids voor Lucht BronWarmtepompen
Evenementen
Contacteer ons

Een Volledige Gids voor Lucht BronWarmtepompen

2022-04-09

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Een Volledige Gids voor Lucht BronWarmtepompen

Het denken over het installeren van een lucht-bronwarmtepomp? Kom allen te weten u over dit low-carbon het verwarmen alternatief moet kennen.

 

Reeds beslist over een lucht bronwarmtepomp?

 

Hoe werkt een lucht bronwarmtepomp?

Een lucht-bronwarmtepomp werkt heel erg zoals een koelkast die in omgekeerde werken uw huis te verwarmen. Hier is hoe het werkt:

De buitendielucht wordt over een netwerk van buizen geblazen met een koelmiddel worden gevuld. Dit warmt het koelmiddel op, en het draait van een vloeistof in een gas.

Dit gas gaat door een compressor over, die de druk verhoogt. De compressie voegt ook meer hitte – gelijkend op toe hoe de luchtslang opwarmt wanneer u de luchtdruk in uw banden voltooit.

De samengeperste, hete die gassen gaan in een warmtewisselaar over, door koel lucht of water wordt omringd. Het koelmiddel brengt zijn hitte die naar dit koele lucht of water over, het warm maken. En dit wordt doorgegeven rond uw huis om het verwarmen en warm water te verstrekken. Ondertussen, condenseert het koelmiddel terug in een koele vloeistof en begint helemaal opnieuw de cyclus!

 

laatste bedrijfsnieuws over Een Volledige Gids voor Lucht BronWarmtepompen  0

 

 

De warmtepompen kunnen ook een grote bron van warm water zijn – maar het water zal koeler dan van een boiler zijn. Praktisch betekent dit dat als u een bad in werking stelt, u meer warm water en minder van de koude kraan nodig zult hebben. Zo zult u waarschijnlijk een grotere boiler nodig hebben om uw behoeften ook te behandelen.

 

Thuis gebruikend een lucht bronwarmtepomp

Lucht de bronwarmtepompen kunnen worden gebruikt om uw huis en water omhoog te verwarmen. Hier zijn sommige te overwegen dingen.

 

Het gebruiken van een lucht bronwarmtepomp voor het verwarmen

De warmtepompen werken het best wanneer er minder van een verschil tussen de binnen en buitentemperaturen zijn. Op vrijwel dezelfde manier dat uw koelkast harder in heet weer moet werken. Dit maakt tot hen een goede gelijke voor vloerverwarmingssystemen. De vloeren behandelen een veel groter gebied dan radiators zodat te hoeven zij niet krijgen heet om dezelfde hoeveelheid hitte te verstrekken. Lucht de bronwarmtepompen hebben ook een lagere output dan gas of oliegestookte boiler. Dit betekent zij geen hitte kunnen leveren zoals snel. In plaats daarvan, worden zij het best gebruikt om uw huis over een langere periode omhoog langzaam te verwarmen.

 

Lucht bronwarmtepomp en radiators

Als u radiators in uw huis hebt, en u van een verwarmingssysteem met gas op een lucht bronwarmtepomp overschakelt, zult u waarschijnlijk sommige grotere radiators moeten kopen om uw huis toasty te houden.

 

Het gebruiken van een lucht bronwarmtepomp voor warm water

De warmtepompen kunnen ook een grote bron van warm water zijn – maar het water zal koeler dan van een boiler zijn. Praktisch betekent dit dat als u een bad in werking stelt, u meer warm water en minder van de koude kraan nodig zult hebben. Zo zult u waarschijnlijk een grotere boiler nodig hebben om uw behoeften ook te behandelen.

laatste bedrijfsnieuws over Een Volledige Gids voor Lucht BronWarmtepompen  1

 

 

Zijn er verschillende types van lucht bronwarmtepompen?

Ja! Er zijn twee belangrijke types van lucht-bronwarmtepompen, ‚lucht-lucht‘ en ‚lucht-water‘. De meeste lucht bronwarmtepompinstallaties in het UK zijn wat ‚lucht-water‘ types genoemd geworden is.

 

‚Lucht-water‘ lucht bronwarmtepompen

De meeste lucht bronwarmtepompinstallaties in het UK zijn wat ‚lucht-water‘ types genoemd geworden is. In deze systemen, wordt de hitte overgebracht in een conventioneel ‚nat‘ verwarmingssysteem. En deze opstelling geeft u warm water en centrale verwarming.

 

‚Lucht-lucht lucht‘ bronwarmtepompen

Een minderheid van Britse lucht bronwarmtepompen is lucht-lucht ‚. En, zoals hun naam voorstelt, brengen deze de hitte in de lucht over, die rond het huis wordt verdeeld. Zij verstrekken geen warm water, niettemin.

 

Er is ook een hybride lucht bronwarmtepomp die vaak met een bestaande centrale verwarmingsysteem en een boiler kan worden gecombineerd. In deze hybride lucht-bronwarmtepompsystemen, verstrekt de warmtepomp een ‚basisbelasting‘ voor verwarmen en het warme water het van dag tot dag. Met de boiler die slechts omhoog heter water in brand steken te verstrekken. Of een snelle hitteverhoging tijdens een bijzonder koude breuk.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Verwarmende en KoelWarmtepomp Leverancier. Copyright © 2022-2024 sunrainheatpump.com . Alle rechten voorbehoudena.