Huis > producten > Hydraulische modulaire warmtepomp >
200L 250L Solareast R290 Hydraulische modulaire warmtepomp met watertank

200L 250L Solareast R290 Hydraulische modulaire warmtepomp met watertank

R290 Hydraulische modulaire warmtepomp

200L Solareast Hydraulische modulaire warmtepomp

Merknaam:

SolarEast

Contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Stroomvoorziening:
220-240/1/50, 380-415/1/50
Ip-klasse:
IPX1
Geluidsdrukniveau:
35 dB
band:
OEM-producten
Kleur:
Wit, Zwart, OEM
Betaling & het Verschepen Termijnen
Productomschrijving
Model HU-3K/6LA1 HU-9K/6LA3
Stroomvoorziening 220-240/1/50 380-415/1/50
Hulpverwarming kW 3 9
Maximale energie-invoer. kW 3.5 3.5
Stroom-invoer max. Een 15.6 16.2
Elektrische schokbestendigheid / Ik...
IP-klasse / IPX1
Waterleidingverbindingen In G1
Waterdrukdaling kPa 10
Waterdruk Min/Max MPa 0.1/0.3
Geluidsdrukniveau dB ((A) 35
Afmetingen van de eenheid (W/H/D) mm 420×670×260
Verzendingsdimensies (W/H/D) mm 480×720×310
Nettogewicht kg 29
Bruto gewicht kg 33

 

 


 

官网首页视频高清版00_00_0220231211-154047

 

De Solareast R290 luchtwarmtepomp, in combinatie met de interne hydraulische module, biedt meer flexibiliteit en efficiëntie.het garanderen van niet alleen milieuvriendelijkheid, maar ook uitstekende energie-efficiëntieMet zijn geavanceerde technologie bereikt het aanzienlijke energiebesparingen, waardoor het een kosteneffectieve optie is voor residentiële en commerciële toepassingen.met een vermogen van niet meer dan 50 W,Deze flexibele oplossing is afgestemd op de specifieke behoeften van de gebruikers, waardoor op maat gemaakte verwarmings- en koelsystemen met een optimale prestatie mogelijk zijn.

 

 

 

逗号Hydraulische module met watertank

Een toren met een tank van 200/250 liter voor dagelijks warm water is voorzien van een snelwerkende warmte-switcher die via koelwaterbuizen aan het buitengedeelte is verbonden.expansietankEen compleet pakket dat de betrouwbaarheid en ruimtebesparing garandeert.

 

 

200L 250L Solareast R290 Hydraulische modulaire warmtepomp met watertank 2

 

 

逗号Gebruikersvriendelijke bediening

Alle opties zijn toegankelijk via het kleuren-LED-scherm.

 

screen-with tank

 

 

逗号Wifi-controle

 

Wi-Fi-mogelijkheden zijn standaard in alle modellen opgenomen, waardoor de werking van de pomp moeiteloos op afstand kan worden gevolgd en aangepast.

 

wifi

 

 

逗号Energiebesparing

In vergelijking met traditionele verwarmingssystemen zoals boilers, bieden de Solareast DC Inverter warmtepomp aanzienlijke energiebesparingen voor verwarming en warmwaterproductie, dankzij hun hoge SCOP-niveaus.het energieverbruik in één winter kan met 30% tot 50% worden verminderd, wat resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen.

 

energy saving 图标

 

 

逗号Verminderde ruimtevereisten

De Solareast HYDRAULIC MODULE bespaart ruimte en biedt gemak voor thuisgebruik omdat alle onderdelen zijn geïntegreerd in de interne module.,Dit alles-in-één pakket is voorzien van hydronische onderdelen en warmwater onderdelen, waardoor een snellere installatie mogelijk is en ruimte vrijkomt.en zeer efficiënt.

 

01

 

 

逗号Ultra stille bedrijfsmodus

Door het vermogen van de compressor en de ventilator aan te passen, kunnen we het geluid's nachts of op andere momenten verminderen wanneer het extra stil moet zijn, waardoor het geluid met de helft kan worden verminderd.Dit geeft je het meeste troost., met het minste gebruik en de stilste prestaties.

安静图标

 

 

逗号Exclusief ontworpen om in de meest extreme omstandigheden te werken

 

Deze apparatuur kan in een breed bereik van buitentemperaturen werken: zelfs in extreme omstandigheden van -25°C tot 45°C.

 

200L 250L Solareast R290 Hydraulische modulaire warmtepomp met watertank 14

 

 

逗号Bewezen kwaliteit

 

Solareast biedt warmtepompoplossingen die naadloos kunnen worden geïntegreerd in toekomstige slimme energienetwerken.bijdragen aan de beschikbaarheid van betaalbare verwarmingssystemen die nodig zijn om de CO2-reductiedoelstellingen te bereikenDeze warmtepompen zijn ontworpen om te voldoen aan de strenge normen van prestigieuze accreditatieprogramma's zoals MCS, Keymark,CE ((Conformité Européenne), ErP ((Energiegerelateerde producten), BAFA, SG Ready, die essentieel zijn om in aanmerking te komen voor staatssteun in Europa.

 

 

 

 

certificates

 

 

 

 

逗号Efficiënt IoTDe oplossing

Solareast biedt een efficiënt IoT-klantbeheerplatform dat dealers kan helpen om de arbeidskosten aanzienlijk te verlagen.en synchronisatie met beheersystemen van zowel dealers als fabrikantenBovendien genereert het platform foutenrapporten, waardoor dealers gebruikers snelle oplossingen kunnen bieden.

 

Iot

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Verwarmende en KoelWarmtepomp Leverancier. Copyright © 2022-2024 sunrainheatpump.com . Alle rechten voorbehoudena.